Bokningsförfrågan – Ny klient

Önskar du bli klient hos Doktor Cecilia Fürst är du välkommen att göra en bokningsförfrågan. Före denna bokning vänligen gå in under rubrikerna ”KONSULTATION” och ”BETALA/AVBOKA”, läs igenom informationen kring vår arbetsprocess och prispolicy samt vad som gäller beträffande betalning och avbokning.

Ny klient

När du gör en bokningsförfrågan fyll i dina kontaktuppgifter och beskriv i meddelanderutan vad du vill ha hjälp med. När du skickat in din förfrågan får du ett bekräftande svarsmail från oss att vi tagit emot din bokningsförfrågan.

Återanmälan

Det är många som önskar boka tid. Vi eftersträvar att alla som har gjort en bokningsförfrågan får svar om man kan erbjudas en tid. Om du inte har fått svar inom 4 månader är det bra om du återanmäler ditt intresse via en ny bokningsförfrågan så att vi vet att du fortsatt önskar en tid. Har du fått besked om att du inte kan erbjudas en plats just nu, men önskar stå kvar, gör då en ny bokningsförfrågan där du anger att du är fortsatt intresserad.

Telefontid

Om du har frågor om tidsbokning eller av administrativ karaktär är du välkommen att ringa torsdagar mellan kl. 09.00-11.00 på telefon 073 430 85 27.